Bikini za starije žene

Bikini ne bi trebalo da budu zabranjene za žene starije od 50 godina. Svako ima telo za plažu, bez obzira na godine ili oblik i treba da bude ponosno što nosi bikini kupaći kostim, bilo da ima 20 ili 90 godina. Ono što bi zrelija žena mogla da poželi od bikinija moglo bi biti malo drugačije od onih u dvadesetim godinama, pogledajte par bikinija koje smo odabrali.

Lilia Bikini

Lilia bikini gornji deo ne samo da imaju donje žice, već imaju i podesive kaiševe. Odgovarajući donji deo bikinija je laskav stil pune pokrivenosti i jednostavno volimo upečatljiv, ali prelep cvetni dizajn na ovom bikiniju. Bikini donji deo dolazi u veličinama od 10 do 18, a odgovarajući bikini gornji deo je dostupan u C i D šoljama od veličine 12 do 18.

Plavi bikini sa žicom

Ovaj fantastični plavo-beli bikini kupaći sa korpom sa tropskim cvetnim printom idealan je za sve koji traže dodatnu podršku jer gornji deo bikinija nije samo sa žicom, već ima i oblikovane korpe, plus podesive kaiševe. Možete birati između veličina 10 – 16, C do E šolje.

Naš poslednji predlog bikinija za starije žene je klasičan, ali i izuzetno otmen, Pura bikini. Izgledaćete i osećati se milion dolara u ovom jednostavnom crnom bikiniju koji je podignut zlatnom bojom za ivice, kaiševe, struk i noge. Bikini gornji deo je dostupan u C – E šoljama, veličine 8 – 16, a odgovarajuće pantalone su takođe dostupne u veličinama 8 – 16.

Da li vas je ovo uverilo da postoje bikiniji za starije žene? Svaka žena treba da se oseća fantastično u svom kupaćem kostimu. Prilično smo uvereni da ćete pronaći nešto što volite. Srećan šoping!