Cool brendovi odeće za dečake

Postoji dobra ravnoteža između toga da dozvolite vašim dečacima da izraze svoj lični stil i da se pobrinete da izgledaju prihvatljivo među svojim prijateljima kada izađu napolje. Bez obzira da li idu na rođendansku žurku nekog drugog deteta ili provode dan igrajući se u parku, ostaje jedna glavna misija: moraju da izgledaju kul.

Mit je da je lakše pronaći cool odeću za devojčice, jer postoji toliko posvećenih brendova za dečake koji slave individualnost i stil. Sa odećom za dečake koja nudi toliko fleksibilnosti u pogledu stilova, printova i oblika,odlučili smo da zaokružimo listu super kul brendova za dečake zbog kojih više nikada ne izgovorite frazu „nema gde da se kupi cool odeća za dečake“!

Ovi dizajneri proizvode odeću koja bi naišla na odobravanje i dečaka, tate i mame – a što je najvažnije podstiču samoizražavanje i lični stil. To je super!

Armani Junior

Klasični dizajnerski brend za sebe. Armani Junior ide stopama svog matičnog brenda sa svojom elegantnom i stilizovanom kolekcijom za dečake. Nudeći odeću precizno krojenu za mališane, Armani koristi samo najkvalitetnije tkanine kako bi stvorio sofisticiran i internacionalan izgled. Dečaci mogu da se oblače kako bi impresionirali polo majicama, pametnim košuljama dugih rukava i kapama sa logotipom, da navedemo nekoliko ikoničnih favorita. Međutim, dok je naglasak uvek bio na šiku bez napora, brend nastavlja da prihvata svežiji i hladniji izgled, kao što su farmerke za dečake i opuštenija udobna odela za trčanje i klasične Armani patike, ali sa smelim i aktuelnim obrtima. 

Pol Smit junior

Paul Smith Junior je popularni britanski brend koji nastavlja da stvara zabavne, jedinstvene kolekcije za decu koja vole modu. Njegova kolekcija za dečake ima mnogo razigraniji osećaj od onih drugih dizajnera, koristeći boje i štampe da bi prikazao njegov osećaj za stil. Električni bluz, duboki bordo i smele pruge mogu se videti preko činosa, pa do drugih modela. Bomber jakne za dečake i prsluci za dečake, omogućavaju današnjem dečaku da bude najsjajniji od „svih“.

Hugo Boss

Njemački starinski brendHugo Boss godinama proizvodi prekrasnu i savremenu odeću, anjihov asortiman dečije odeće to odražava. Možete očekivati kolekcije koje se sastoje od modernih klasika i raznovrsnog dizajna, sa hladnim i šarenim komadima, tako da deca zaista mogu da se ističu. Brend Hugo Boss za dečake se obično opisuje kao „hip“, namenjen dečacima koji „samo žele da se zabave“, što zaista znači da trče po igralištu i jednostavno uživaju u svojim životima bez brige. Ključni izgledi obuhvataju košulje sa detaljima, kapute sa kaišem, pamučne blejzere i teksas košulje, što omogućava današnjem dečaku u trendu da bude spreman za modnu pistu.

Burberri

Poznat po svom prepoznatljivom britanskom stilu nasleđa, Burberri-jev asortiman je klasičan i tradicionalan, sa elegantnim odevnim predmetima visokog kvaliteta kako bi pratili njihovu luksuznu reputaciju. Pošto je brend poznat i voljen zbog svog prepoznatljivog kariranog štampe, ova karakteristika se pojavljuje iz godine u godinu u kolekciji Burberri Heritage, omogućavajući dečacima da imaju deo najsavršenije štampe u istoriji dizajnera. Bezvremenski otisak može da se nosi na aksesoarima, kao što su šalovi, da bi pružio taj mali odsjaj tipičnog britanskog stila.