Evo šta je pet dečijih brendova uradilo da se bore protiv COVID-a – prevazilazeći modu

Kada je udarila pandemija COVID-19, mnogi brendovi su bili primorani da zaustave proizvodnju ili barem ozbiljno ograniče aktivnosti. Profit je opao, poslovi su izgubljeni, a činilo se da cela industrija ide u opadanje. Naravno, ovo je takođe bila slika u mnogim industrijama širom sveta.

Međutim, u isto vreme, mnogi brendovi su odlučili da to vreme zastoja provedu radeći nešto vredno truda. Hajde da pogledamo neke od dečijih brendova koji su odlučili da pomognu u istraživanju COVID-19 i primenili metode kako bi pomogli svim zdravstvenim radnicima da se bave svojim hrabrim i važnim poslom.

Aletta

Aletta se nalazi u Toskana i proizvode vrhunske komade dečije odeće naročito, jakne za devojčice i jakne za dečake. Tokom pandemije pretvorili su svoje fabrike u proizvodne centre za haljine koje su donirali medicinskom osoblju u bolnicama širom zemlje. Ovo je samo jedan primer vrhunskog brenda koji bira čovečanstvo umesto profita, i treba ga pohvaliti!

Armani Junior

Kada se veliko ime kao što je Armani izjasni i pomaže u borbi protiv COVID-a, drugi će sigurno pratiti. Armani je to znao. Ne samo da je Armani donirao 2 miliona evra istraživanju COVID-a, već je zatvorio sve hotele, prodavnice i restorane kako bi zaustavio širenje virusa. Od tada su svi proizvodni pogoni u Italiji počeli da proizvode medicinske kombinezone za zdravstveno osoblje u Italiji.

Monnalisa

Dokazivanje da je velikim brendovima zaista stalo , Monnalisa je donirala 5% svoje onlajn prodaje tokom određenog perioda za izgradnju objekata za reanimaciju za COVID pacijente. Takođe su počeli da prave hirurške maske za medicinsko osoblje i policiju tokom pandemije.

Benetton

Stariji član brenda Beneton donirao je ogromna 3 miliona evra, četiri bolnice širom Italije, u trenutku kada je Italija bila epicentar rastuće svetske pandemije. Oni su veoma pažljivo birali bolnice kojima su donirali, uključujući one u Milanu, jedan u Rimu i drugi u Trevizu, gde je rođen brend Beneton.

Babi Dior

Kako je pandemija počela da uzima radna mesta , Babi Dior je odlučio da se bori protiv toga. Fabrika u Bretanji u Francuskoj počela je da proizvodi maske za volontersko zdravstveno osoblje. Oni takođe nude kritičnu podršku zdravstvenom osoblju tokom pandemije širom Francuske.

U vremenima kada se čini da je profit glavni, ovi brendovi stvaraju novi put, pokazujući nam da uspeh i dalje znači sposobnost da se pomogne i dopre do onih kojima je potrebna.