Kakve igračke vole devojčice?

Neke bi po ceo dan da se igraju sa lutkama, druge da budu fizički aktivne, ali retko koja devojčica neće da se oduševi igračkama koje im bude maštu, koji imitiraju starije i koje im dozvoljavaju da imaju svoj poseban kutak u kome uživaju.

Najlepše igračke za devojčice su one koje im ulepšavaju dan

Izbor najlepše igračke za devojčice umnogome zavisi od temperamenta deteta. Nekima su godinama baš plišane neprevaziđene, onim drugima brojne životinje sa kojima mogu da prave farmu i uživaju u višečasovnoj igri, dok će se neke prosto odlučiti za lutke i svu neophodnu opremu kako bi igra bila savršena. Poznavajući temperament detata odluka ne bi trebalo da bude teška.

Schlaich igračke životinje i oprema

Ovo je brend igračaka kojima se i dečaci raduju, ali kada pogledate sve one kočije, farme, štale i konje znate da će se devojčice oduševiti. Njima je igra pravo uživanje. Spremne su da organizuju svoju farmu tako da igri nikada ne bude kraja. Ono što je dobro, ovaj brend omogućava posebno kupovinu svake životinje te vremenom farma može postati bogatija, a dete iznova da se raduje.

Šatori za decu, modeli za devojčice

To je taj poseban kutak na kome insistiraju i tako mala deca. Čak i ako dete ima svoju sobu, voli da se igra u šatoru. Tu dočekuje najbolju drugaricu ali i sprema ručak za svoje igračke kojima usput pročita po neku priču, izrecituje pesmicu. Tu je uvek zanimljivo i kad želi da se sakrije, šatori za decu su odlično rešenje. Birajte šator u liku princeze ili životinja, devojčica će biti oduševljena.

Igračke za svakodnevne aktivnosti

Još dok su sasvim mala, deci su odlasci u supermarket redovna aktivnost pa su im veoma interesantne registar kase. To je za njih veoma zanimljiva igračka iz koje nešto iskače, gde baš kao u pravoj radnji putem mikrofona kasirka može da pozove kolege za pomoć, kasa na kojoj na dugme može da se otvori fioka sa novcem. Vole je i dečaci i devojčice pa je često izbor poklon igračke za decu. Pored kase, i sam supermarket ili sladoldžjijska radnja su veoma zanimljive. Ta interakcija kupac-prodavac je važna za svakodne aktivnosti deteta pa one spadaju među omiljene igračke za devojčice.

Najlepše frizure se prave na lutkama modelima

Nema te devojčice koja ne voli da joj frizura bude lepa, i po mogućstvu sama da može da je pravi. Pored brojnih gumica i šnalica, idealno je da od najranijih dana ima lutku model za pravljenje frizura. Biće joj interesantno svakodnevno da pravi brojne frizure, boji kosu i uživa u kreativnosti.

Ovo su samo neke od najlepših igračaka za devojčice. Naravno, njima je svaka za koju pokažu zainteresovanost najlepša. Nekada preovlađuju one sa tv reklama, ali uglavnom su to klasične igračke kojima devojčice već generacijama vole da se igraju te, ako ste u prilici, to im i omogućite.